PARKLET

Parklet tarkoittaa vuokralle tarjottua pysäköintiruutua, joka toimii muussa kuin ajoneuvon pysäköintiin tarkoitetussa tehtävässä. Toisin sanoen parklet tarkoittaa jalkakäytävän laajennusta tarjoten kaupunkilaisille levähdyspaikan, kuten pienen terassin tai vihreän alueen. Se on lähtöisin  San Franciscosta, missä ensimmäinen parklet -terassi valmistui vuonna 2010. Tämän jälkeen parkkipaikkojen vuokraus on levinnyt muualle Yhdysvaltoihin sekä maailmalle. 

Helsinki on yksi Euroopan parklet edelläkävijöistä. Helsingin yleisten töiden lautakunta päätti keväällä 2016 kokeilla parklet –ideaa Helsingissä, ja esityksen kokeilulle teki kaupunginvaltuutettu Hannu Oskala. Helsingissä pysäköintiruudun voi vuokrata kivijalkayrittäjä tietyin ehdoin kaupungin määrittämällä kokeilualueella. Kaupungin rakennusvirasto myöntää luvan hakemuksesta sekä perii autopaikasta vuokran.

Parklet taipuu moneen eri käyttöön. Ravintoloilla on mahdollisuus rakentaa pieni terassi lisätäkseen tuotteidensa myyntiä kesäkaudella tai  parklet voi toimia kaupan tuotteiden esittelytilana. Uskomme, että viihtyisä parklet luo asiakastyytyväisyyttä ja kohentaa yrityksen imagoa. Lisäksi parkkipaikka toimii todella suurena mainoksena koko kesäkauden tuhansien kaupunkilaisten silmäparien alla.    

Tarjoamamme parklet on edullinen ja helppo kokonaisratkaisu. Tavoitteemme on tuottaa asiakkaidemme liiketoimintaa tukeva kokonaisuus.

Parklet -konseptimme sisältää seuraavat osa-alueet:

- SUUNNITTELU 

- RAKENTAMINEN

-KASVIT JA RUUKUT

-KIINTEÄ KALUSTUS

-LUPAKONSULTAATIO

-KULJETUKSET

-TALVISÄILYTYS JA HUOLTO​

Yrityksellänne on visio ja meiltä löytyy ideoita suunnitteluun, ymmärrys lupa-asioista sekä kyky parkletin nopeaan toteutukseen!